Tip van Theet

Tip van Theet week 40-2022

today4 oktober 2022 57

Achtergrond
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Hans de Mutte – Maak de glazen vol’.

Hans van Limpt (artiestennaam Hans de Mutte, Reusel – 50 jaar) is in het dagelijkse leven uitbater van Café de Mutte in Reusel.  

In maart j.l. verscheen zijn debuutsingle ‘Dan begint ’t te leven’. Deze singel kreeg hij destijds van zijn vrouw cadeau ter ere van zijn 50ste verjaardag. Aangezien Hans meer dan tevreden was met de samenwerking met Frank Verkooyen koos hij er wederom voor om bij The Boom! Music Studio zijn nieuwe feestplaat op te nemen.

Samen met producer Frank Verkooyen is er een feestplaat ontstaan die als het ware op het lijf van deze horecaondernemer uit Reusel is geschreven. De live ingespeelde instrumenten hebben ervoor gezorgd dat de single ‘Maak de glazen vol’ wederom klinkt als een klok, een echte Frank Verkooyen productie dus!

Hans: “Ondanks dat mijn eerste single eigenlijk bedoeld was voor de klanten van Café de Mutte is het een eigen leven gaan leiden. De plaat wordt bij veel radiostations gedraaid en bleek ook tijdens de vakantieperiode populair. Vanuit Spanje kreeg ik zelfs filmpjes opgestuurd terwijl er gedanst werd op mijn nummer.

Tijdens de kermis in Reusel heb ik ‘Maak de glazen vol’ verschillende keren gedraaid. De klanten kennen de tekst inmiddels beter dan ik zelf. Omdat ik de smaak nu goed te pakken heb ben ik ook alweer bezig met de opvolger die dit jaar nog zal verschijnen. Voorlopig zing ik nog alleen in m’n eigen kroeg, maar daar komt t.z.t. verandering in. Dan ben ik ook te boeken.”

Het is een lekkere uptempo feestplaat geworden, een echte Tip van Theet dus!
De nieuwe Tip van Theet vanaf a.s. donderdag 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Pirke’s Favorietschijf vd week, 40-2022

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 40-2022, uitzending 447 voor dj Pirke). Marius - Bye bye Belinda Marius (Medemblik, 47, voormalig dakdekker...) is erg tevreden over de samenwerking die hij in het voorjaar van 2022 met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio is aangegaan. Geruime tijd was Marius al aan het denken over de opvolger van ‘Dat komt door jou’. Omdat veel artiesten, en dan met name Robert Pater, […]

today3 oktober 2022 16 1 2


0%