Tip van Theet

Tip van Theet week 40-2023

today2 oktober 2023 6

Background
share close

Tip van Theet week 40-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Martin Sifoy – Leven zonder jou 2.0’.

Martin Sifoy (Didam – 47 jr.) is een talentvolle zanger welke we vooral kennen van zijn grote hit uit het voorjaar van 2007, ‘Leven zonder jou’. Zijn tweede singel ‘Duizend sterren’ volgde in september van dat jaar en werd ook veel gedraaid op de radiostations.
Daarna nam hij bij een lokale studio een derde nummer op, maar die is nooit officieel uitgebracht. Deze track ‘Moeder voor altijd’ staat echter wel op YouTube. Vanaf dat moment bleef het stil rondom Martin Sifoy.

Toch bleek er een radiopresentator (Marcel de Vries) te zijn die opvallend vaak het nummer ‘Leven zonder jou’ draaide. Dit resulteerde er uiteindelijk in dat Martin werd gebeld door Robby Langendorff van o.a. Smaragd Music welke hem vertelde graag een nieuwe versie van ‘Leven zonder jou’ te willen uitbrengen. Hij stelde voor om deze, door Roland Peters van Neijenhof geschreven en door John ten Dorsthorst gearrangeerde plaat, door Manfred Jongenelis nieuw leven in te blazen en zo ontstond ‘Leven zonder jou 2.0’.

Martin: “Ik voelde me als vanouds weer thuis in de studio bij Manfred Jongenelis en heb weer zin om de draad op te pakken. Binnenkort begin ik ook weer met optredens en hoop dat dit het begin is van een nieuwe muzikale carrière”.

Leven zonder jou 2.0, nog steeds een lekkere meezinger en daarom verkozen tot de nieuwe Tip van Theet op Radio Twilight.

Let op, deze week eenmalig de uitzending op vrijdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Deze week live op donderdag avond!

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 40-2023) Edrie - Kleine Juanita De oude piraten hit 'Kleine Juanita' is opnieuw gemaakt door Edrie in een hedendaags jasje met heerlijke accordeon solo’s en een gezellig feest tempo! Zanger Edrie (Antonissen, 48) woonachtig het Belgische Blankenberge bracht al een keur van succesvolle singles uit die veelvuldig worden gedraaid op de nationale en regionale radiozenders. Ook wordt hij nog steeds veel geboekt in Nederland […]

today2 oktober 2023 8


0%