Tip van Theet

Tip van Theet week 41-2022

today11 oktober 2022 18

Background
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Klazina – Zing met mij’.

Klazina (Jonker) (Stiens – 27 jaar). Is een enthousiaste en talentvolle zangeres die gek is op zingen en optreden. Als kind al was ze verliefd op de microfoon en zong ze uitbundig mee met nummers van Marianne Weber en nu komt ze wederom met een eigen levenslied.

De sound is echt mijn ding, lekker volks“, vertelt ze over haar single. Dat is ook niet zo raar, gezien haar vaste producer Manfred Jongenelis hem weer heeft geschreven.

Vanuit de studio in Etten-Leur ontving Klazina diverse demo’s, maar achteraf had ze aan één wel genoeg gehad. ‘Zing met mij’ was een voltreffer. “Dit was zonder twijfel mijn nieuwe single. Een lekkere meedeiner“, aldus de Friezin.

Naast de sound, staat volgens haar de tekst ook als een paal boven water. “Muziek is een medicijn. Of je nou verdrietig of blij bent“, zo verklaart ze. Van zingen wordt ze zelf ook erg blij. In de bijbehorende videoclip is dit ook te zien. Ze helpt meerdere personen uit hun benaderde situatie waarna iedereen weer vrolijk is en uiteraard meedeint en meezingt met ‘Zing met mij’.

Wederom een mooie Tip van Theet dus deze week!
De nieuwe Tip van Theet vanaf a.s. donderdag 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Tip van Theet

Tip van Theet week 40-2022

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Hans de Mutte – Maak de glazen vol'.Hans van Limpt (artiestennaam Hans de Mutte, Reusel - 50 jaar) is in het dagelijkse leven uitbater van Café de Mutte in Reusel.   In maart j.l. verscheen zijn debuutsingle ‘Dan begint ’t te leven’. Deze singel kreeg hij destijds van zijn vrouw cadeau ter ere van zijn 50ste verjaardag. Aangezien Hans meer dan tevreden was […]

today4 oktober 2022 57 2


0%