Tip van Theet

Tip van Theet week 42-2023

today16 oktober 2023 7

Achtergrond
share close

Tip van Theet week 42-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Wesley Boes – Adios Amor’.

Wesley Boes (Veenendaal – 33 jr) is geboren in Den Haag en al van jongs af aan bezeten van zijn grootste hobby, muziek! Met name Nederlandstalige muziek geniet zijn voorkeur. In 2010 werd de hobby serieuzer en sindsdien is hij een druk geboekte zanger en heeft al vele singles op zijn naam staan.

Een goede bekende van Wesley kwam met het idee om eens te kijken om een oud liedje in een nieuw jasje te steken. Wesley ging opzoek en kwam uit op ‘Adios Amor’. Het origineel is van Corry Konings (uitgebracht in 1982) en al meerder keren gecoverd maar Wesley heeft toch besloten om dat nog eens te doen.

“Ik heb de stoute schoenen aangedaan en ben ermee naar Harald Queens (bekend van Engelbewaarder en vele andere hits) gegaan en deze heeft er een prachtige productie van gemaakt” aldus Wesley.

Hij hoopt natuurlijk dat deze nieuwe single ‘Adios Amor’ ook weer goed gaat doen bij de vele radiozenders. Bij ons is die in elk geval alvast Tip van Theet.

Met Adios Amor levert de zanger Wesley Boes een nieuwe feestknaller van jewelste af.
Deze week dus de nieuwe Tip van Theet. A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 41-2023)

Rutger van Barneveld - De mazzel dan Met zijn nieuwe single ‘De Mazzel Dan’ bezingt Rutger van Barneveld, Nederlands vrolijkste volkszanger, een voor velen bekend thema. De ex. Bijna iedereen heeft er wel eentje, een ex waarvan je achteraf blij bent dat je hem of haar het huis uit gezet hebt. Voor Rutger is dat helaas niet anders. “Wat begon als een sprookje, eindigde in een nachtmerrie, met een lelijke […]

today9 oktober 2023 9


0%