Tip van Theet

Tip van Theet week 43-2022

today24 oktober 2022 12

Background
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Bennie Bernal – Jij ziet me niet’.

Bennie Bernal (Hellendoorn – 21 jr.) afkomstig uit het buurtschap Marle (gemeente Hellendoorn) hoorde een Engelstalig nummer en vond dat zo mooi dat hij daar wel graag een Nederlandse tekst op wilde laten maken.


Samen met Joop Wulf, een lokale radio DJ die hem er op attendeerde om contact op te nemen met tekstschrijver en producer Roy Otters, trok Bennie de stoute schoenen aan en zo ontstond zijn debuutsingle ‘Jij ziet me niet’.


Vanaf kleins af aan wist Bennie al dat hij graag zanger wilde worden en zo klom hij tijdens het overblijven op school op het podium en zong daar de sterren van de hemel en dat bleef hij doen.
Op een iets oudere leeftijd zong hij op verjaardagen en feestjes en werd zelfs geboekt om op te treden. Naast het zingen voetbalt hij met een vriendengroep bij vv Hellendoorn, wat ook een grote hobby van hem is.
“Natuurlijk ben ik trots op mijn echte naam, maar een artiestennaam is toch wel gaaf en zo werd in het café waar ik altijd kom mijn artiestennaam Bennie Bernal bedacht” aldus Bennie.

Wederom een mooie Tip van Theet. Luister mee en oordeel zelf. A.s. donderdag vanaf ca. 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Tip van Theet

400e Tip van Theet week 42-2022

Deze week de 400e Tip van Theet; 'Danny Poppinghaus – Hoe zou je doen'.Danny Poppinghaus (Arnhem – 32 jr.) is geboren in Oss maar tegenwoordig woonachtig in Arnhem waar hij naast zijn optredens ook nog een autobedrijf en Café Tante Dien runt. Op 6 jarige leeftijd werd Danny 2e bij de mini playbackshow van Henny Huisman met een lied van Frans Bauer, hij was er dus al vroeg bij. Vanaf […]

today18 oktober 2022 17


0%