Tip van Theet

Tip van Theet week 43-2023

today23 oktober 2023 3

Achtergrond
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Guus Niesing – Marina’.

Guus Niesing (Hoensbroek – 32 jr.) stond ook wel bekend als de zingende kastelein van Hoensbroek maar heeft een tijdje terug toch besloten te stoppen met zijn café in Hoensbroek (Café Guusje) om naast zijn reguliere baan en zijn gezin zich geheel te kunnen storten op zijn zangcarrière.

In 2020 scoorde Guus al eens de Tip van Theet bij Radio Twilight, destijds met zijn 2e single ‘Hé schat, hallo’. De Limburgse volkszanger timmert sindsdien hard aan de weg en met ‘Marina’ presenteert hij dan ook alweer zijn vijfde single.

Dit keer is gekozen voor een nieuwe bewerking van de Rocco Granata klassieker (uit 1959) ‘Marina’. Samen met het producers team van Sonic Solutions wist Guus dit nummer helemaal om te buigen naar de tijd van nu, zonder dat hierbij het oorspronkelijke liedje aangetast werd.
“De kracht zit hem in de herkenbaarheid, en ik merk bij mijn optredens dat het publiek er uitermate positief op reageert”, aldus Guus.

Met ‘Marina’ komt Guus Niesing steeds dichter bij een landelijke doorbraak. 
Wederom een vrolijke en uptempo single. Feest dus! Precies de juiste ingrediënten om te worden verkozen tot Tip van Theet op Radio Twilight!

Luister mee en oordeel zelf, a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Tip van Theet

Tip van Theet week 42-2023

Tip van Theet week 42-2023Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Wesley Boes – Adios Amor’.Wesley Boes (Veenendaal - 33 jr) is geboren in Den Haag en al van jongs af aan bezeten van zijn grootste hobby, muziek! Met name Nederlandstalige muziek geniet zijn voorkeur. In 2010 werd de hobby serieuzer en sindsdien is hij een druk geboekte zanger en heeft al vele singles op zijn naam staan. Een goede […]

today16 oktober 2023 7 2


0%