Tip van Theet

Tip van Theet week 44-2022

today1 november 2022 8

Achtergrond
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Aukje Fijn – Groener gras’.


Aukje Fijn (Nieuwleusen – 24 jr.) werd geboren in Wezep. Het Nederlandstalige lied is haar met de paplepel ingegoten, aangezien haar vader zendpiraat was. Voor de microfoon van haar vader zong Aukje dan ook op 3 jarige leeftijd al haar eerste liedje op de radio: ‘Heidi in de bergen’.

Het duurde toch nog een paar jaar voordat Aukje op haar 9e haar 1e singel uitbracht, genaamd ‘Ben je verliefd’. Ze kreeg zangles en deed ondertussen veel podiumervaring op.

Ondanks haar nog jonge leeftijd is ze inmiddels dus al een 15 jaar bezig met het
uitbrengen van eigen liedjes en tegenwoordig staat ze als een ervaren en sprankelende zangeres op het podium en treedt ze in heel Nederland op. Ook op de vele piratenfeesten is ze een graag geziene zangeres.


De tekst van haar nieuwe single heeft Aukje zelf geschreven, met de boodschap; het zijn de kleine dingen die het doen en waardeer deze. In een bijzondere tijd van (boeren) protesten en groot of kleine veranderingen voor een ieder, is deze tekst erg herkenbaar voor een ieder.

Uiteraard is de single weer geproduceerd door haar vaste producer Arjan Venemann en zoals altijd wordt de single weer vergezeld door een prachtige videoclip met in de hoofdrol onze Aukje.

Kortom weer Tip van Theet waardig!

Oordeel zelf. Donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Pirke’s Favorietschijf vd week, 44-2022

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 44-2022, uitzending 451 voor dj Pirke). Dirk Meeldijk - Bij jou Met ‘Bij Jou’ presenteert Dirk Meeldijk weer een ouderwetse en authentieke Dirk Meeldijk kraker. In 2007 forceerde Dirk Meeldijk met de knaller ‘Ik Hou Van Het Leven’ zijn doorbraak en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige hitwezen. Onlangs bereikte zijn hit ‘Vier Zomer Lang’ de gouden status en […]

today31 oktober 2022 39 2


0%