Tip van Theet

Tip van Theet week 44-2023

today30 oktober 2023 5

Achtergrond
share close

Tip van Theet week 44-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Johan Heuser – Heb jij het licht soms gezien’.

Johan Heuser (Geldermalsen – 46 jr.) is een sympathieke zanger uit de Betuwe. Hij is een geboren artiest wat blijkt als hij in zijn jeugdjaren al van ’s morgens tot ’s avonds met muziek bezig is en zich op school helemaal uitleeft in de daar georganiseerde musicals en playbackshows.

Op de middelbare school neemt hij in een plaatselijke studio wat nummers op en tegelijkertijd volgt hij zijn grote idool Corry Konings op de voet bij haar optredens. Nadat hij Corry een demo stuurt krijgt hij van haar het advies zanglessen te gaan nemen en de eerste serieuze stappen in de muziek worden gezet.

In het jaar 2000 volgt zijn debuutsingle ‘Waar ik ga en sta’ welke al snel wordt gevolgd door zijn debuut album ‘Ik ben een dromer’. Korte tijd later komt hij ineens volop in de schijnwerpers te staan als Corry & Johan het duettenalbum ‘Eindeloos’ uitbrengen en singles als ‘De zon’ en ‘Een zomer met jou’ in de hitlijsten terechtkomen.

Inmiddels zit Johan al ruim 25 jaar in het vak en heeft hij zich de afgelopen jaren op persoonlijk en zakelijk gebied verder weten te ontwikkelen tot de liefdevolle persoon welke hij nu is. Met zijn familie, vrienden en Corry Konings aan zijn zijde kan de goedlachse volkszanger niet anders dan ‘zweven op roze wolken’! Johan Heuser is er nu klaar voor om zijn muzikale carrière weer nieuw leven in te blazen.

De nieuwe vrolijke meezinger ‘Heb jij het licht soms gezien’ is geschreven door Emile Hartkamp & Norus Padidar en bij Johan Heuser terecht gekomen dankzij Kees Stevens (De Bevers). De single is opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis.

Deze week wederom een vrolijke en uptempo single als Tip van Theet.

Luister mee en oordeel zelf, a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 44-2023)

Antonio Holsken - Keetje Tippel Als er één zanger is die het afgelopen jaar zijn bekendheid ontzettend heeft zien groeien is dat Antonio Holsken wel. Hij schitterde samen met z’n partner Frans Burhenne in de RTL5/ Videoland realityserie ‘Bij ons op het kamp’. Daarna zijn er heel veel dingen op hun pad gekomen die ze absoluut niet hadden verwacht. In ieder geval zijn Antonio en Frans vanaf 1 november 2023 […]

today30 oktober 2023 25 1


0%