Tip van Theet

Tip van Theet week 45-2022

today10 november 2022 5

Achtergrond
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Double Party – Hoe zit ’t met jou’.

Double Party (Oude Bildtzijl – Friesland) is zoals de naam al doet vermoeden een duo bestaande uit Manuela en Arjen van der Feen.


Arjen en Manuela waren allebei al op jonge leeftijd bezig met de muziek. Arjen is jaren DJ geweest en Manuela komt uit een muzikale familie. Het leven van dit duo staat al bijna 20 jaar geheel in het teken van muziek. Het duo is inmiddels geen onbekenden meer in het Friese feestcircuit waar ze veelvuldig te vinden zijn.


Double Party komt nu weer met een nieuwe single! En wat voor een!
Het origineel van Koos Alberts werd vakkundig onderhanden genomen door producer Dylan van der Feen (inderdaad de zoon van Arjen en Manuela). Hij produceerde het geheel en voorzag het van een lekker uptempo sound, helemaal passend bij deze tijd.
Een echt familieproduct dus!

Kortom weer Tip van Theet waardig!

Oordeel zelf. Donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Tip van Theet

Tip van Theet week 44-2022

Deze week de nieuwe Tip van Theet; 'Aukje Fijn – Groener gras’.Aukje Fijn (Nieuwleusen - 24 jr.) werd geboren in Wezep. Het Nederlandstalige lied is haar met de paplepel ingegoten, aangezien haar vader zendpiraat was. Voor de microfoon van haar vader zong Aukje dan ook op 3 jarige leeftijd al haar eerste liedje op de radio: 'Heidi in de bergen'. Het duurde toch nog een paar jaar voordat Aukje op […]

today1 november 2022 8


0%