Tip van Theet

Tip van Theet week 45-2023

today6 november 2023 3

Achtergrond
share close

Tip van Theet week 45-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Johnny Gold Ft Bertus Staigerpaip – Vrijdagmiddag begint ut al’.

Johnny Gold (artiestennaam van Kees Verlee, Almkerk – 58 jr.) had hoog op zijn verlanglijstje staan een echte boerenrock productie, oftewel de sound van o.a. Status Quo, maar dan met een hele dikke feestelijke “Gold Saus”.

Zelf had hij daar nou niet echt verstand van en dus klopte Johnny op de deur van de Brabantse rocklegende Bertus Staigerpaip met de vraag om zijn muzikale hulp bij deze nieuwe track. En die hulp die kreeg hij, en niet zo’n beetje ook !!!! Niet alleen de dampende en stampende gitaarpartijen maar ook de backing vocals nam Bertus in deze productie voor zijn rekening.

Als je Johnny Gold, Koning van de feestmuziek, met een muzikale touch van de enige echte Brabantse Boerenrock legende Bertus Staigerpaip in één productie weet te vangen, dan kan het uiteindelijke resultaat alleen maar betekenen dat Nederland en België voorbereid moeten zijn op rondvliegende daken en tentzeilen. Alleen deze keer niet veroorzaakt door een tropische storm, maar door het geluid wat uit de speakers beukt en de reactie van de feestende meute die volgt !!!

“Vrijdagmiddag begint ut al” is een track dat het weekendgevoel nog nooit zo heeft samengevat zoals het nu door die ouwe feestjuiner is gedaan. Met de vette sound van een rockgitaar en een feestelijke accordeon heeft producer Dylan van der Feen de twee muziekstijlen samengebracht tot een ultieme feestplaat, die in alle kroegen, tenten en festivals tijdens het komende Apreski en Carnavals feestseizoen als een wervelwind door Nederland en België zal razen!

Johnny Gold ft Bertus Staigerpaip – Vrijdagmiddag begint ut al, deze week de nieuwe Tip van Theet!

Luister mee en oordeel zelf, a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 45-2023)

Hans Snoek - Elke nacht ben ik eenzaam Als Favorietschijf vd week hebben we deze keer gekozen voor de nieuwe singel van Hans Snoek; 'Elke nacht ben ik eenzaam' Hans Snoek ('s-Hertogenbosch, 60) de ex stukadoor laat na het succes van ‘Ik Ben Met jou niet Getrouwd’ weer van zich horen met een heerlijke nieuwe single ‘Elke Nacht Ben Ik Eenzaam’. Hiervoor dook Hans opnieuw de studio in met producer […]

today6 november 2023 3


0%