Tip van Theet

Tip van Theet week 46-2022

today14 november 2022 13

Background
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Edwin Bos – Oude grijze diesel’.

Edwin Bos (Schoonebeek – 54 jr.) is begin jaren negentig pas echt begonnen met zingen. Na een pauze heeft Edwin vanaf 2011 het zingen weer opgepakt en is hij er vol voor gegaan.

Eerder dit jaar verschenen de singles ‘Wij twee horen samen’ enRit vol geluk’ al en nu dan zijn derde single voor dit jaar, en wat voor een! De nieuwe single is getiteld ‘Oude grijze diesel’ en is een Edwin Bos plaat pur sang.

De tekst is uiteraard weer van de hand van Edwin zijn vrouw Jannie en zoals altijd was Martin Sterken weer verantwoordelijk voor de muziek en de algehele productie, never change a winning team!

‘Oude grijze diesel’ is een plaat die in de studio van Martin Sterken een heerlijk truckerssausje heeft gekregen, wat ook precies bij de tekst past van deze single. Het welbekende Hammondorgel mocht hier zeker niet in ontbreken. Een heerlijke  meezinger, die je niet snel meer uit je hoofd zult krijgen.


De tekst gaat over een truckchauffeur die helemaal verknocht is aan zijn vrachtwagen en leeft voor zijn werk als vrachtwagenchauffeur. Zo is hij uren, dagen, weken onderweg.

De nieuwste single is naar ons idee een van de beste singles van Edwin tot nu toe.
Dit legt de lat hoog en beloofd wat voor het tweede album van de Drentse zanger welke over een week of twee zal verschijnen.

Deze week dus verkozen tot de nieuwe Tip van Theet. A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 46/47-2022)

Jack Elmondo - Jij nam de liefde niet zo nauw De uit ’s Hertogenbosch afkomstige Jack Elmondo is terug met een knaller van een single, getiteld ‘Jij Nam De Liefde Niet Zo Nauw’. Al op zeer jonge leeftijd maakte Jack zijn eerste single ‘Is Alles Nu Voorbij’ waarmee hij zich meteen in de kijker wist te spelen, vele singles en albums volgden en een succesvolle deelname aan het SBS programma […]

today14 november 2022 20 2


0%