Tip van Theet

Tip van Theet week 46-2023

today13 november 2023 1

Achtergrond
share close

Tip van Theet week 46-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘William Burg – Ik leef mijn eigen ik’.

William Burg (Den Bosch – 48 jr.) is in het dagelijks leven een vakkundige tegelzetter maar William beheerst ook het vak van zanger tot in de puntjes.
Dit bewijst hij wederom met zijn nieuwe singel ‘Ik leef mijn eigen ik’. Een nummer met een bijzonder verhaal.


William timmert al jaren succesvol aan de weg als zanger. Inmiddels heeft hij een vaste fan schare opgebouwd, die zich langzaam maar zeker steeds verder uitbreidt. Eén van die fans is José Brunselaar uit Rossum, die tevens een groot fan van Frans Bauer is. José is laaggeletterd en wordt gevolgd door Frans Bauer in het TV programma ‘Leven Zonder Letters’. Het was haar droom om een liedje te schrijven voor haar idool William Burg. Frans Bauer besloot William erbij te halen en haar hierbij te gaan helpen. Samen met zijn team Emile Hartkamp en Norus Padidar (Goldstar Music) schreven zij de nieuwe single voor William.

Dit proces is te volgen in het TV programma ‘Leven Zonder Letters’ en het resultaat is een kneiter van jewelste.  
Met deze dikke hit lijkt de landelijke doorbraak voor William Burg, ooit het best bewaarde geheim van Brabant genoemd, een feit!

Het lekkere uptempo lied is tevens geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar. William Burg, deze week de nieuwe Tip van Theet.  A.s. donderdag vanaf 20.00 uur https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 46-2023)

Snollebollekes - Trek 's aan die trekzak Vlak voor de start van het carnavalsseizoen gooit de nachtegaal van het zuiden unne nieuwe meelaller over de schutting: 'Trek ’s aan die trekzak'. Zoals altijd lekker leutig en loepiezuiver! Na o.a. de klassiekers ‘Springen Nondeju’, ‘Links Rechts’, ‘Vrouwkes’ en andere feestvarianten is de nieuwe single opnieuw een voltreffer. Als je goed luistert, herken je meteen de populaire klompendans die al maanden een […]

today13 november 2023 1


0%