Tip van Theet

Tip van Theet week 47-2022

today21 november 2022 12

Achtergrond
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Dennis en Sheréna – Die ene nacht’.

Dennis Smits (Reusel, 40 jr.) en Sheréna Tilborghs (Valkenswaard, 30 jr.) hebben de handen ineen geslagen door samen het gelegenheidsduo Dennis en Sheréna te vormen.
Samen zijn ze er van overtuigd dat dit kan uitgroeien tot iets heel moois.

De twee Brabantse artiesten kwamen elkaar regelmatig tegen tijdens optredens in de regio. Bij een evenement op een vakantiepark ontstond het idee om samen een duet uit te brengen. Om dit te realiseren namen ze contact op met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio in De Meern waar Dennis al eerder twee singles had opgenomen.

Dennis en Sheréna gingen samen op zoek naar een geschikt lied en kwamen bij toeval een clip tegen welke vanaf het eerste moment hun enthousiasme wekte. Frank Verkooyen heeft van een soloplaat een mooi duet weten te maken, lekker uptempo en ontzettend goed in het gehoor liggend. 

Kenners weten inmiddels dat de mooiste producties het levenslicht zien in “Studio Verkooyen” en dat geldt ook zeker voor de eerste duetsingle van Dennis en Sheréna. Dit is dan ook meteen een liedje waarvan het refrein in je hoofd blijft hangen.
Het duo hoopt dan ook hiermee een goede indruk bij het publiek achter te laten. Als het aan hen ligt zal het dan ook zeker niet bij deze ene single blijven. 

Deze week dus verkozen tot de nieuwe Tip van Theet. A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Tip van Theet

Tip van Theet week 46-2022

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Edwin Bos – Oude grijze diesel’. Edwin Bos (Schoonebeek - 54 jr.) is begin jaren negentig pas echt begonnen met zingen. Na een pauze heeft Edwin vanaf 2011 het zingen weer opgepakt en is hij er vol voor gegaan.Eerder dit jaar verschenen de singles ‘Wij twee horen samen’ en ‘Rit vol geluk’ al en nu dan zijn derde single voor dit jaar, en […]

today14 november 2022 9


0%