Tip van Theet

Tip van Theet week 47-2023

today20 november 2023 5

Achtergrond
share close

Tip van Theet week 47-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Jordi Weijer – Het heeft geen zin meer om te huilen’.

Jordi Weijer (Ten Boer – 29 jr.) is geboren in Groningen en in het dagelijkse leven chauffeur.

Al zou je het misschien verwachten, hij maakt geen truckersmuziek maar komt met een hele mooie bewerking van een oud liedje van Corry Konings.
Het nummer dat destijds geschreven is door Waylon van der Heijden en Adrie van den Berk zal bij velen bekend in de oren klinken want Corry had er in 2011 al een grote hit mee.
“Dat klopt, wij hebben het nu alleen in een ander jasje gestoken. Niels Lingbeek van de Mastersound Studio heeft er een geweldig mooie productie van gemaakt”, aldus Jordi. “Het idee voor de single ‘Het heeft geen zin meer om te huilen’ lag al een geruime tijd op de plank. We zochten naar een leuk en passend arrangement en hebben dat overgelaten aan producer Niels Lingbeek. Na overleg met Niels kreeg ik na drie dagen al de demo versie binnen en deze sprak me direct aan. Het leuke en vrolijke arrangement was precies wat ik in gedachten had. De opnames hebben wij vrij snel kunnen plannen en daarna hebben we de videoclip opgenomen bij de jongens van CreAgency”, aldus een trotse Jordi.

Deze nieuwe single van Jordi is weer een echt Jordi Weijer nummer. Met een prachtige sound verteld hij het verhaal van dit pakkende nummer. De single is lekker uptempo en kent een hoog meezinggehalte, dus wij zijn enthousiast, Tip van Theet waardig!

Oordeel zelf, deze week de nieuwe Tip van Theet, ‘Jordi Weijer – Het heeft geen zin meer om te huilen’.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

A.S. Vrijdag 24-11-2023 Uitzending 500 van DJ Pirke en 10 jaar op www.radio-twilight.nl

Nieuwe Favorietschijf vd week (week 47-2023) Olli Oberhausen - Zjweet Karolien Na het succes van zijn versie van ‘Engelbewaarder’ presenteert Olli Oberhausen weer een nieuwe knaller van jewelste; ‘Zjweet Karolien’. Met zijn knotsgekke verschijning en accent weet Olli Oberhausen hier een zeer hilarische plaat van te maken met een vleug Oktoberfest, Bierfest, Schlager en Ballermann. Hiermee heeft Olli een potentiële kraker in handen voor de komende feest periode. Olli Oberhausen […]

today20 november 2023


0%