Tip van Theet

Tip van Theet week 48-2023

today27 november 2023 9

Background
share close

Tip van Theet week 48-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Colin Meijer – Is het die blik van jou’.

Colin Meijer (Rotterdam – 22 jr.) komt met een pracht van een debuut single; ‘Is het die blik van jou’.

Colin: “Ik ben opgegroeid op een camping in Oisterwijk. Elk weekend gingen we daar naartoe en tijdens een bonte avond is mijn zangcarrière gestart op 16-jarige leeftijd. Volgens het aanwezige publiek had ik talent en moest ik daar iets mee doen. Ik heb eerst al geluidsman ervaring in het vak opgedaan. Daar heb ik connecties gemaakt en pakte af en toe zelf de microfoon bij optredens van andere artiesten. Dat is uiteindelijk uitgegroeid tot eigen optredens.”

Met zijn eerste single probeert Colin de aandacht te krijgen van het publiek dat graag op de dansvloer staat en natuurlijk ook aan de luisteraars van de Nederlandstalige radiostations.

Colin dook hiervoor de studio van Manfred Recordings in Ettenleur in om dan ook maar meteen goed beslagen ten ijs te komen. Colin: “Voor mij was Manfred totaal onbekend. Ik had nog nooit van hem gehoord maar tijdens het kennismakingsgesprek kwam ik er pas achter hoeveel producties hij voor ontzettend veel artiesten heeft gemaakt. Manfred had al een idee wat bij mij zou kunnen passen en is vervolgens gaan schrijven en componeren. Het resultaat is ‘Is het die blik van jou’ geworden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik perplex stond van het nummer. De muziekstijl past perfect bij mijn leeftijdscategorie en daar kan ik wel mee voor de dag komen.”

Deze vrolijke meezinger is wederom een toppertje en daarmee zeker Tip van Theet waardig!

Oordeel zelf, deze week de nieuwe Tip van Theet, ‘Colin Meijer – Is het die blik van jou ‘. A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op https://radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 48-2023)

Stephen Six - Besame mucho Stephen is er een tijdje uit geweest na wat stemproblemen en een zwaar verlies. Maar het geplande studio-werk is eindelijk volbracht. Stephen Six en zijn partner zijn heel lang aan het brainstormen geweest voor een liedje als antwoord op zijn eerste single “Ja Of Nee” die uitgebracht is in oktober 2022 en dit is zijn vervolg. Ze zijn met hun gedachten diep in hun oude […]

today27 november 2023 7


0%