Tip van Theet

Tip van Theet week 49-2022

today5 december 2022 9

Achtergrond
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Robin Topper – Word jij mijn topper!!!’.


Robin Topper (Rijnsburg – 37 jr.) komt uit Hillegom in de Bollenstreek, een mooi en kleurrijk gebied tussen Amsterdam, Leiden en Haarlem. In het dagelijks leven werk hij 24-uurs diensten bij de beroepsbrandweer van Haarlem. Naast het blussen van branden is zingen zijn grootste passie.

Onder het label ‘Topper Music’ brengt hij nu nu zijn vierde single uit: ‘Word jij mijn topper!!!’ en dit is daarmee zijn vijfde eigen single.

Dit nummer is geschreven door Hans Louws en wederom geproduceerd door Ger Oerlemans en Hans van Vondelen. De gitaarpartijen werden ingespeeld door Marcel Fisser en de accordeon door Daniel Metz. Ingrid Simons verzorgde de koortjes en tenslotte nam Martijn de Laat de trompetpartijen voor zijn rekening.

Het is wederom een lekkere uptempo meezinger geworden, precies zoals we ze graag hebben als Tip van Theet, want u weet, wij houden van een feestje!

Wederom een mooie dus deze week.

Oordeel zelf. A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Tip van Theet

Tip van Theet week 48-2022

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Erik de Greef – Ik ben gelukkig met jou'.Erik de Greef (Hilvarenbeek - 30 jr.) heeft van kleins af aan al een grote passie voor Nederlandstalige muziek.Het begon met een avond karaoke in de stamkroeg van Erik toen een artiest wegens ziekte moest afzeggen. Zijn optreden viel in de smaak en de aanvragen voor optredens stroomde binnen. Hij ontdekte te beschikken over zangtalent […]

today29 november 2022 3


0%