Tip van Theet

Tip van Theet week 50-2023

today11 december 2023 9

Background
share close

Tip van Theet week 50-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Otto Lagerfett – Und ab und zu wein ich ganz leis’.

Otto Lagerfett is geboren op 23, 24 en 25-01-1967 te Gummersbach Duitsland. Zijn moeder komt uit de deelstaat Schleswig-Holstein en zijn vader was boer en werd in het Russische Vladovostok geboren. De opa van Otto was tot de Russische revolutie in 1917 directeur van de Duitse Bitburger bierbrouwerij.

Nu, anno 2023 komt Otto Lagerfett weer met een nieuwe singel, een emotionele Duitse vertolking van het nummer ‘Huilen doe ik wel alleen’ oorspronkelijk gezongen door Jannes. Dit prachtige lied heeft diepe indruk gemaakt op Otto, en hij was vastbesloten om het op te nemen en deze betekenisvolle ballade met het publiek te delen. Samen met zijn getalenteerde schrijvers-producers en vrienden Emile Hartkamp en Noris Padidar (Goldstar Music) heeft hij een schitterende Duitse vertaling gecreëerd.

‘Und ab und zu wein ich ganz leis’ is een nummer dat velen recht in het hart zal raken. Otto hoopt dat dit nummer mensen zal inspireren om liefde en hoop te blijven omarmen, zelfs wanneer het leven tegenzit.

Laat u meeslepen door de emotie en passie die Otto in elk akkoord en elke noot legt wanneer u naar ‘Und ab und zu wein ich ganz leis’ luistert.
Deze week wederom een pracht van een Tip van Theet. Luister en oordeel zelf, vanaf a.s. donderdag 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Tip van Theet

Tip van Theet week 49-2023

Tip van Theet week 49-2023Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Feest DJ Mario – Ursula 2.0’.Feest DJ Mario (Veldhoven) is ruim 30 jaar geleden als discjockey gestart in de meest gerenommeerde feestcafe’s in Brabant en Spanje en uitgegroeid tot een begrip binnen de entertainment branche.Na een sabbatical periode van een aantal jaren begon het in 2019 toch weer te kriebelen en heeft hij zijn passie als dj weer opgepakt. […]

today4 december 2023 2


0%