Tip van Theet

Tip van Theet week 51-2022

today20 december 2022 9

Background
share close

Tip van Theet week 51-2022

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘René Schuurmans – Een vrolijk Kerstfeest’.

René Schuurmans (St. Michielsgestel – 58 jr.) werd geboren aan het Maaskantje in Brabant. Hij komt uit een groot gezin met acht kinderen en groeide op met vier broers en drie zussen. Zijn vader, Sjef Schuurmans, was de eigenaar van café discotheek De Molen in Den Dungen en René groeide daardoor ook op met muziek.

Hij drumde tijdens de jaarlijkse kermissen met een plaatselijk orkest en ook zong hij tijdens feesten en partijen. Samen met zijn zus Astrid vormde hij vijf jaar lang het duo René & Astrid.
Toen Astrid in 2004 zich geheel op het spelen bij een band wilde richten ging René solo verder. Eind 2005 besluit hij zijn baan op te zeggen om fulltime artiest te worden. Een besluit waar René tot de dag van vandaag nog geen spijt van heeft gehad.

René heeft zijn wortels inmiddels diep in de grond van het Nederlandse lied weten te vestigen en daardoor vond hij het een tijdje terug tijd worden voor een eigen kerstplaat!

Door de vrolijke noten in combinatie met kerstgeluiden kom je in een kerststemming die het hele jaar zou mogen duren. René geeft in dit nummer als boodschap mee kerst samen te vieren, samen met elkaar. ‘Een vrolijk Kerstfeest’ luidt dan ook de titel van de kerstplaat welke door René zelf geschreven werd. Het nummer brengt vrolijkheid en vreugde tijdens de feestdagen.

Het nummer dat eigenlijk uit 2019 stamt is dit jaar opnieuw gereleaset en daarom deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet. Naar onze mening weer een prachtige kerstsingel van René.

Luister en oordeel zelf, vanaf a.s. donderdag 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Pirke's Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 51-2022)

Lars Brans - Vamos! In een zoektocht naar een nieuwe single kwam Las Brans (Waalre, 28) op Spotify de Duitstalige track ‘Vamos’ van Semino Rossi tegen. Het eerste wat hem te binnenschoot was dat dit een perfecte opvolger zou zijn van ‘Dans je mee’. Samen met Frank van Weert heeft hij een Nederlandstalige tekst geschreven die over de liefde gaat. Producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio kreeg zoals […]

today19 december 2022 8


0%