Tip van Theet

Tip van Theet week 52-2022

today28 december 2022 8

Achtergrond
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Otto Lagerfett – Herr Pastor’.

Otto Lagerfett is geboren op 23, 24 en 25-01-1967 te Gummersbach Duitsland. Zijn moeder komt uit de deelstaat Schleswig-Holstein en zijn vader was boer en werd in het Russische Vladovostok geboren. De opa van Otto was tot de Russische revolutie in 1917 directeur van de Duitse Bitburger bierbrouwerij.

Ondertussen mogen we Otto Lagerfett al een van de onze noemen in de vaderlandse showbusiness. Jaren geleden reed deze grote schlager star uit Duitsland ons land binnen, om zijn blonde Nederlandse schone te volgen……kortom hij ging zijn hart achterna. Inmiddels zijn we blij dat hij hier is neergestreken en zijn fantastische schlager muziek hier met iedereen deelt en ja, zijn Nederlands komt zo langzaam aan al in de buurt van Prins Bernhard.

Geboren in het overwegend katholieke Duitsland, kwam Otto van kinds af aan in de RK-kerk, is hij gedoopt en kent hij vele psalmen die hij uit volle borst meezingt. Maar ja, zoals ook in Nederland, is er in Duitsland in de directe omgeving van de kerk ook altijd wel het dorps café (op zijn Duits de ‘Kneipe’) te vinden. In zijn puberjaren was hij direct na de laatste klanken van het orgel dan ook daar te vinden met menig potje bier en volop meezingend met alle grote Schlager Hits.

Hier begon de grote carrière van Otto Lagerfett en Herr Pastor kwam zo af en toe ook eens even langs, was het niet om Otto te horen zingen dan was het wel omdat hij zelf ook niet vies was van een biertje….

Als je dan zo’n carrière hebt en je komt in aanraking met succes, met alcohol en met veel mooie vrouwen……tsja dan heb je in ieder geval een mooi leven. Maar toch vroeg Otto zich af, of er een leven na de dood bestaat en wat hem dan stond te wachten.

Hij lag er niet wakker van, maar ging toch weer even langs bij zijn oude Herr Pastor en legde bij hem die vraag neer. Deze was heel duidelijk, en Otto nam die wijsheid mee terug, en vertelde dit aan zijn schrijvers-producers vrienden Emile Hartkamp & Norus Padidar (Goldstar Music) en………..beter dan dit kan het niet verwoord worden.
‘Herr Pastor’ is dan ook de titel van de nieuwe single én Tip van Theet deze week.

Luister en oordeel zelf, vanaf a.s. donderdag 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Tip van Theet

Tip van Theet week 51-2022

Tip van Theet week 51-2022Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘René Schuurmans - Een vrolijk Kerstfeest'.René Schuurmans (St. Michielsgestel – 58 jr.) werd geboren aan het Maaskantje in Brabant. Hij komt uit een groot gezin met acht kinderen en groeide op met vier broers en drie zussen. Zijn vader, Sjef Schuurmans, was de eigenaar van café discotheek De Molen in Den Dungen en René groeide daardoor ook op met […]

today20 december 2022 8


0%