Tip van Theet

Tip van Theet week 52-2023

today25 december 2023 11

Background
share close

Tip van Theet week 52-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Dennis van Dam – Kom sla je arm om me heen’.

Dennis van Dam (Hellendoorn – 44 jr.) is geboren in Almelo en is in het dagelijkse leven een goedlachse horecaondernemer.
Hij zingt al sinds zijn 15de, had succes op Mega Piraten Festivals, maar ruilde dat in voor een carrière in de horeca. Dennis blijft echter dol op een feestje en op zingen.

De Hellendoorner is niet alleen een succesvolle horecaondernemer, maar ook een begenadigd zanger. Deze ‘Helderse Jannes’ werkt hard aan een muzikale carrière en presenteert met ‘Kom sla je arm om me heen’ weer een mooie singel.

Dit jaar hebben wij Dennis van meerder kanten leren kennen met titels als ‘Ik heb je niet de hemel beloofd’, ‘Mucho Cerveza’ en ‘Bella Helena’ en nu dan ‘Kom sla je arm om heen’ welke ons qua sfeer, tekst en melodie erg doet denken aan de grote hit van Henk Bernard uit 2013 (Hou me nog een keertje vast).

De laatste weken van het jaar naderen, deze sfeervolle tijd is een tijd van verbintenis, gezelligheid en elkaar opzoeken. Dat is ook precies het sfeertje wat producer Kees Tel welke samen met Dennis de tekst van het nummer schreef wil neerzetten.

“Het jaar afsluiten met een rustig nummer lijkt me fantastisch” aldus Dennis en wil hiermee een keer de andere kant van zichzelf laten zien. Het nummer met een mooie panfluit in het begin en een zeer hitgevoelig en makkelijk mee te zingen refrein zal bij het publiek dan ook zeker weer omarmd worden, dit is ook de titel van het prachtige lied waar Dennis over zingt.

Wederom een mooie Tip van Theet deze week en tevens de laatste van dit jaar.

Luister mee en oordeel zelf, a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Written by: DJ Theet

Rate it

Previous post

Tip van Theet

Tip van Theet week 51-2023

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Roykuh – Mijn tweede liefde'.Roykuh (Eindhoven – 40 jr.). begon in 2005 voor de grap met zingen. Omdat hij best veel positieve reacties op zijn zangtalent kreeg gaf hij zich in 2019 op voor de talentenjacht ‘Stanley Hazes zoekt the Voice’. Hij ging met de publieksprijs naar huis en mocht een eerste eigen single opnemen ‘Zoals ik wil’.Met de lancering van deze feestplaat […]

today18 december 2023 11


0%