Tip van Theet

Henk Stelte – Mis je mij ook (Week 30)

today29 juli 2022 83

Achtergrond
share close
Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Henk Stelte – Mis je mij ook’.

Henk Stelte (Utrecht – 34 jr.) heeft als eens eerder de Tip van Theet “gescoord” bij www.Radio-Twilight.nl. We moeten daarvoor een aantal jaartjes terug naar september 2016 met de single ‘Kom je’.

De nieuwe single van Henk is van oorsprong een Spaanstalig lied. Henk heeft er geruime tijd samen met Manfred Jongenelis aan gewerkt om het precies zo te laten klinken zoals Henk het voor ogen had.

In plaats van de oorspronkelijk Spaanse gitaren heeft Zonzo Basily zijn uiterste best gedaan deze om te toveren naar de Gipsy stijl en met de toevoeging van nog een aantal instrumenten waaronder de accordeon spat de vrolijkheid er vanaf.

De single gaat over het feit dat je niet met en zonder elkaar kunt in een relatie. De tekst is geschreven door Linda Baarbé. Henk is bijzonder blij met de bijdrage van Linda aan ‘Mis je mij ook’.

Wederom een lekkere uptempo topper als Tip van Theet.

Luister en oordeel zelf, a.s. donderdag * vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

* uitzending onder voorbehoud i.v.m. de extreme temperaturen.

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Shownieuws

Zangeres Danielle Wijkstra wil het allemaal

Rood-Hit-Blauw producties Ronald Danielle Wijkstra is geboren in Groningen en woonachtig in het dorp Peize. Van jongs af aan staat het leven van Daniëlle al in het teken van muziek. Daniëlle is opgegroeid met Nederlandstalige muziek en haar droom was om op het podium te staan. Ze is een zangeres die het maximale uit haar zangcarriere wil halen en uiteraard gaan wij haar daarbij ondersteunen. Haar 4e single is toepasselijk getiteld Ik wil het allemaal. […]

today27 juli 2022 152


0%