Shownieuws

Wesley de Bruin presenteert zomerse feestversie van AMOR, AMOR, AMOR

today11 augustus 2022 6

Achtergrond
share close

De Haagse volkszanger Wesley de Bruin met zijn donkerbruine stemgeluid komt weer met een gloednieuwe single! Dit keer was het volgens hem tijd voor een cover en aangezien hij een groot fan is van Hazes, stak Wesley de bekende hit AMOR, AMOR, AMOR in een nieuw jasje.

Hazes is de basisAMOR, AMOR, AMOR is een versnelde versie van het origineel, met wat Spaanse klanken, maar ook zeker de Hazes Sound erin, aldus een enthousiaste Wesley.

Peter van Kesteren van Leico Music is weer verantwoordelijk voor de productie, Jaap van Didden voor de Videoclip en UltimateDisk verzorgt de RTV-Promotie.

Na singles als Kom Schatje, Ik wil bij jou zijn en Blijf bij mij, hoopt Wesley met AMOR, AMOR, AMOR niet alleen op veel airplay, maar ook dat hij met zijn muziek opnieuw alle kroegen, pleinen en feesttenten kan laten trillen op hun grondvesten.

Written by: Robert Vermeulen

Rate it

Vorig bericht

Pirke's Favorietschijf

Pirke’s Favorietschijf vd week, 32-2022

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 32-2022, uitzending 439 voor dj Pirke op Radio-Twilight.nl) Johnny Gold - Hey Hallo. De aller aller allernieuwste feestkneiter van Johnny Gold, de ongekroonde koning van de Nederlandstalige feestmuziek, en alweer de zesde succesvolle productie in de reeks “gouwe ouwe hits in een feestelijk Johnny Gold jasje” In 1978 veroverde de Nederlandse meidengroep LUV de gehele wereld met “The Greatest lover” weliswaar in de Engelse […]

today10 augustus 2022 41

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%