Shownieuws

Zangeres Danielle Wijkstra wil het allemaal

today27 juli 2022 152

Achtergrond
share close

Rood-Hit-Blauw producties Ronald
Danielle Wijkstra is geboren in Groningen en woonachtig in het dorp Peize. Van jongs af aan staat het leven van Daniëlle al in het teken van muziek. Daniëlle is opgegroeid met Nederlandstalige muziek en haar droom was om op het podium te staan. Ze is een zangeres die het maximale uit haar zangcarriere wil halen en uiteraard gaan wij haar daarbij ondersteunen.
Haar 4e single is toepasselijk getiteld Ik wil het allemaal.

Danielle
Ik ben erg blij om te kunnen vertellen dat ik de keuze heb gemaakt voor het platenlabel Rood-Hit-Blauw Producties. Mijn volgende single is in aantocht op dit label. Op advies van mijn manager Hans Beumer zijn we een gesprek met Rood-Hit-Blauw aangegaan. Het gesprek en de uitleg over het label gaf mij een goed gevoel. Ik wil mijn zangcarriere in Nederland graag nog meer uitbreiden. Dit label heeft de contacten in de muziekwereld en is ook erg actief op sociale media. Ik verwacht dat deze keuze mij verder gaat helpen.

De single van Daniëlle Wijkstra – Ik wil het allemaal zal op 24 augustus a.s. verschijnen.

Written by: Robert Vermeulen

Rate it

Vorig bericht

Shownieuws

Johan Kettenburg geeft HET MAAKT MIJ NIETS MEER UIT nieuw jasje

De tweede single die Johan Kettenburg uitbrengt bij Nationale Artiesten Parade heeft voor hem een bijzondere betekenis. Johan kreeg namelijk persoonlijk een brief van tekstschrijver John Colle met de vraag of hij het nummer Het maakt mij niets meer uit opnieuw wilde vertolken. John wilde het graag uit zijn mond horen. Jacgues Herb bracht deze track als eerste in de jaren ‘90 al uit. Een kleine 10 jaar later lanceerde André Hazes […]

today27 juli 2022 40

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%