Shownieuws

ZEG GEEN NEE TEGEN HET LEVEN is de nieuwe single van Davey van der Sluis

today26 augustus 2022 88

Achtergrond
share close

Zeg Geen Nee Tegen Het Leven lijkt het levensmotto van Davey van der Sluis te zijn en niets is minder waar. “Met deze single laat ik een andere kant van mezelf zien’’. We hebben afgelopen jaar al veel van Davey gehoord maar Davey lijkt nog niet uitgeblust, vertelt hij met een knipoog. Je moet volledig van het leven genieten en er vol voor gaan. Blijf niet hangen in alle dagelijkse ellende maar GENIET.

Zo lanceert Davey van der Sluis zijn nieuwe plaat Zeg Geen Nee Tegen Het Leven. Een lekker nummer dat meteen herkenbaar is, waar je lekker op kunt feesten en herkenbaar kan best kloppen want Davey heeft het liedje niet zelf geschreven. Het nummer is origineel van Andre Hazes en een goed stukje muziek afkomstig van het album “Onder de Mensen”

‘Hazes is de Basis’ en dat blijft ook voor mij het geval. Toen ik vroeger op mijn slaapkamer muziek luisterde was het altijd Andre Hazes. Hij heeft me door moeilijke periodes heen geholpen maar ook laten zien door zijn muziek dat je moet leven. 

Davey van der Sluis heeft er samen met zijn team weer een geweldige productie van gemaakt. De Single is opgenomen in Stadskanaal bij het geweldige duo Robert Vredeveld en Jeroen Russchen. Ja, die twee die recent nog gewonnen hebben bij het programma van SBS6 ‘I Want Your Song’. ‘’En let op, deze plaat gaat ook veel winnen’’ grapt Davey.

Ook de videoclip is weer in handen van Lennen Oldebeuving. Davey brengt het liedje uit onder het vertrouwde label van Delta Music. “Genieten van het leven en dicht bij jezelf blijven” is waar ik nu voor sta en is ook de boodschap bij dit liedje. Het leven is immers veel te kort.

Written by: Robert Vermeulen

Rate it

Vorig bericht

Shownieuws

Johan Kettenburg zingt SORRY HET SPIJT ME

Een mens maakt soms fouten. Dat is absoluut geen schande. Als je ervoor uitkomt zijn de woorden “Sorry het spijt me” genoeg om de plooien meestal weer glad te strijken. Johan zelf is iemand die zich stoort aan mensen die het woord sorry niet uitspreken. Samen met diepte Interview Bart heeft hij in het verleden al het één en ander meegemaakt. Dat kwam onlangs weer ter sprake en ze kwamen […]

today26 augustus 2022 55

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%