Luciën Vermeulen

Achtergrond


Hallo mijn naam is Luciën Vermeulen, ik ben geboren en getogen in Oosterhout NB en mede oprichter van dit station.
Mijn DJ naam is gewoon DJ Luciën. Sinds mijn geboorte ben ik verslaafd aan alles wat met muziek te maken heeft en dat ben ik nog steeds.

Ik ben getrouwd met Lianne en samen hebben we een zoon Robert die met zijn gezin ook mede oprichter is van dit station. In mijn jeugd was ik al Dj in het buurthuis in de Jeugdsoos en tevens draaide ik toen al mee als FM piraat in de ether. Mijn muziek keuze en genre is heel heel breed buiten het Nederlandstalige om draai en luister ik graag de classic hits uit de jaren ’60 ’70 ’80.

Samen met mijn vrouw hebben we ruim 10 jaar de muziek verzorgt in een voetbal kantine hier in Oosterhout (TSC Oosterhout). Tevens zijn we ook nog met drive in shows op pad geweest en met artiesten.

In 2003 ben ik begonnen met draaien op het internet bij een niet nader te benoemen station en eind 2003 heb ik de overstap gemaakt naar een eigen station waar we in begin 2004 met een eigen thuis studio zijn gaan draaien.
Tevens hebben we in de tussen liggende jaren ook nog artiestenavonden georganiseerd samen met onze teamleden en vrienden die altijd heel gezellig waren en goed werden bezocht. Dus we hebben al met menig muzikant en artiest een goed feestje gebouwd.

In 2006 is ons internet radio station van naam verandert naar de huidige naam Radio Twilight. Ook hebben we in al deze jaren al menig artiesten in onze studio gehad en daar gezellige interviews mee gedaan. Ik draai mijn programma op de zondagmorgen en een gedeelte van de middag met veel plezier vanuit studio Oosterhout NB.

Wat grappige weetjes over mij:
– Ook deze Dj geniet van een frietje met satésaus en mayonaise of een friet speciaal en daarbij een lekkere frikandel speciaal of een andere snack.
– Mijn favoriete ijsje is roomijs met chocolade en slagroom en dan mag er ook nog wat banaan inzitten whaaaaa.
– Mijn geheime talent is; is het goed dat ik daar nog eens een nachtje over slaap want dat is ook heerlijk.
– Als ik een wens mocht doen, dan zou ik wensen dat iedereen maar zolang mogelijk gezond mag blijven. De andere zou zijn dat we met dit team samen nog lang mogen en kunnen blijven draaien bij dit leuke gezellige station en dat de luisteraars ervan blijven genieten.

Groetjes Luciën

Rate it

Dj

0%