OVER ONS

Background
de Oorsprong van Radio-Twilight

Radio-Twilight is opgericht op 12 december 2006. Radio-Twilight is een vervolg op het eerdere Radio-Veronic welke werdt opgericht in 2001. Deze naam mocht helaas in strijd met het handels(merk)recht niet meer gehanteerd worden.

Radio-Twilight is een internetradiostation met een 24/7 programmering. Nederlandstalige muziek heeft de basis en dan voornamelijk het ‘volkse’, maar ook golden oldies, Engelstalige of Duitstalige muziek hoort u voorbijkomen.

Onder de slogan de Gigant van het zuiden draait dit Radio-Station dagelijks de mooiste hits. Met ‘het zuiden’ wordt de regio bedoeld waar de basis van dit station ligt. Studio Oosterhout (Noord-Brabant) was de allereerste studio welke de eerste klanken het web op streamde. 

Mega artiestenavond

 

Misschien bij u bekend. de Mega Artiestenavond welke normaliter elk 2e of 3e weekend van November werd georganiseerd in Raamsdonksveer in de Koninck van Raems. Bij deze artiestenavond deden veel artiesten belangeloos mee ter promotie van hun muziek. Op dit moment organiseert Radio-Twilight geen evenementen meer. Wie weet in de toekomst…

 

0%