Nieuws

Wilt u mobiel naar Radio Twilight luisteren dat kan !

today17 januari 2023 112

Achtergrond
share close

Zet onze website dan vast in uw telefoon

Voor de mensen met een android mobiele telefoon.
Open internet met uw android webbrowser voor samsung is dat het paarse internet logo.
Type in de zoekbalk Radio Twilight
Open daarna onze website op je foon en daarna rechtsonderaan op de streepjes klikken en daarna op + Pagina toevoegen aan en daarna startscherm kiezen en opslaan.
Zo maakt u van onze website een app op je eigen telefoon en kun je ook mobiel naar ons meeluisteren

Google Chrome:

App maken van onze website

Radio Twilight als snelkoppeling vast zetten in je telefoon of tablet.
Open dan onze website in Google Chrome op je telefoon of tablet, is de webpagina geopend dan rechts bovenaan op de drie bolletjes klikken en daarna Toevoegen aan Startscherm en dan uitvoeren en daarna staat er een snelkoppeling in je telefoon of tablet van onze website.

Written by: Radio-Twilight Redactie

Rate it

Vorig bericht

Shownieuws

Colinda – later krijg je spijt

Colinda: De laatste jaren heb ik op muzikaal gebied al veel uitgeprobeerd. Mijn “manager” Roy vond dat het nu de juiste tijd was om met een gevoelig nummer te komen. Persoonlijk ben ik hier ook erg blij mee. Dit jaar ben ik voornemens om flink van me te laten horen en wil mijn fans verblijden met mooie liedjes. Daar is volgens mij wel behoefte aan. In ieder geval laat ik me […]

today17 januari 2023 11

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%